Om FitnessConsult ApS


FitnessConsult ApS
Et privat familie ejet firma, som siden 1998 har hjulpet danskerne til at komme i bedre form, og som har specialiseret sig i alle dele af fitness branchen, både udstyr, træning, uddannelse og rådgivning.  

Teamet bag FitnessConsult ApS har siden 1998 drevet flere motionscentre, stået bag en frivillig forening, som trænede børn med lavt selvværd og overvægt.
De er uddannet personlige trænere/behandlere og har over 60 års samlet erfaring i branchen.

Teamet har lavet flere prisnorminerede projekter for Køge Kommune, senest via midler fra TRYGFonden – så de ved om nogen, hvad det vil sige at drive fitnesscentre og indkøbe udstyr til fitness. Både til børn, professionelt og privat brug.

Total Handel

For os er det ikke vigtigt kun, at levere noget fitness udstyr til en kunde. Vi skal levere mere end det. Vi skal levere lige præcis det eller de produkter, som vores kunder har behov for, hverken mere eller mindre. Derfor tilbyder vi også FitnessRådgivning før et evt. køb.
Vores mål er, at du som kunde, skal have den bedst tænkelige service og support, herunder også muligheden for at tilvælge levering og installering.

Ved nedbrud tilbyder vi, at komme til din adresse for at yde reparation af dit defekte produkt. Udkørsel ved reparationer og installering mod merpris.  Det skal ligeledes være muligt for dig, som kunde, at levere produktet til vores værksted for at få det repareret, enten ved forsendelse eller personligt fremmøde. Levering er en tillidssag – og vi tager fuldt ud ansvar for vores produkter – alle vores produkter er nøje udvalgt, for at give most value for money – vi har kun udstyr, vi selv ønsker at træne i, eller bruger i vores fitnesscenter. Skulle der dog være defekter eller mangler ved udstyret, så retter vi straks op på det. Vores formål er, at hjælpe det danske folk med at komme i bedre form – og leverer vi ikke fejlfrie produkter til dette - og herefter ikke er jer behjælpelig med udbedring, support, mm. Så har vi fejlet i mere end én forstand.

Vi kalder det for: Total Handel!

Et godt tilbud
Vi elsker at lave gode tilbud til alle! Og vi vil være skarpest på dette, helst hver gang.
For at kunne levere det bedste udstyr til vores kunder i alle segmenter, har vi været i kontakt med flere forskellig leverandører i store dele af verden. Dette har vi brugt flere år på, samt flere besøg i ind- og udland.

Vi kontakter alle vores kunder personligt, og vi giver en estimeret leveringstid. Vi følger altid disse leverancer tæt, og holder dig løbende underrettet. Vi kommer altid med en estimeret leveringstid til dig. Indtil vi kender den præcise dato for leveringen, med én dags nøjagtighed! Du vil blive kontaktet personligt hver gang!

Du vil også blive kontaktet af vores FitnessRådgiver, som vil spørge lidt ind til dit behov, så vi er helt sikre på, at det udstyr du har behov for, er det samme udstyr, du får bestilt! For at være skarpest på priserne, vender vi selvfølgelig tilbage med et specielt og godt tilbud til dig.

Ønsker du at få monteret dit nye udstyr ved leveringen, er det også muligt, så får du et samlet tilbud på købet, inklusiv serviceteknikker kørsel og montering.

Du kan kontakte os (fra kl. 9-17 på hverdage).

Du kan også sende os en mail.

Vi besvarer alle E-mails inden for 12 timer, året rundt!

Med trænings hilsen

FitnessConsult ApS.
Mail: info@fitnessconsult.dk
Tlf. 51506789
CVR-nr. 41977205
Lov Sønderskov 1
4700 Næstved

------------------------------------

En del af Holding selskabet: Family Gym Group ApS.
Family Gym Group ApS.
Lov Sønderskov 1
4700 Næstved
Cvr. 41345195